Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Хотел Sirius Spa & Wellness Струмица – вистинско место за одмор и релаксација и споделување на вашите специјални моменти.
Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година. Сместувачкиот капацитет на хотелот се состои од 116 соби, 2 сали, Кристална сала со капацитет од 400 седишта и Огледална сала со капацитет од 700 седишта.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Hotel Sirius?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.