Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Стоматолошката ординација Арсо Дент Ви нуди комплетно згрижување, превенција, дијагноза и конзервативна терапија со примена на современи третмани и решение за Вашите проблеми со здравјето и убавината на Вашите заби. 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ARSO-DENT ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.