Centar za Edukacija i Intelektualen Razvoj "KLIKER"

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Предностите на CashbackWorld не се однесуваат на материјалите од програмите со франшиза, бидејќи Центарот е само посредник за дистрибуција.
Предностите се однесуваат на сите услуги на ЦЕИР КЛИКЕР за редовно/навремено плаќање до 15-ти во месецот.

Опис

Центарот за едукација и интелектуален развој „Кликер“од септември 2013 година активно се залага за примена и имплементација на најквалитетното образование за деца и млади.
Пионер е во франшизното работење во Источна Македонија и од 2013 година ја имплементира светски познатата БРЕИНОБРЕИН програма која се заснова на напредна абакаус методологија и ментална аритметика.
Од февруари 2020 година станува франшизер за Кочани на „Школата за брзо читање и мудро учење“, програма која во последните три години ја добива балкаската награда и европски сертификат за најквалитетна едукација на овие простори.
Центарот нуди дневен престој за деца од прво до трето одделение активно исполнет со пишување домашни задачи, менторска настава,едукативно-креативни работилници, настава во природа.
Од 2013 година активно се спроведува најквалитетна едукација за деца од предучилишна возраст преку игра и насочени активности преку програмите за ран детски развој,бројки и букви, смарт работилници, јазични вежби и говор,курсеви по математика и македонски за деца од одделенска настава,курсеви по англиски и германски јазик за деца, млади и возрасни.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Centar za Edukacija i Intelektualen Razvoj "KLIKER"?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.