Avtoperalna Ajta / Car Wash Ajta

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • 3% Cashback + 8% Хемиско чистење
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Ви благодариме што нè одбравте! Слободно можете да ја користите само-послужната перална во кој било ден во неделата и во секое време. Можете да ни го оставите вашето возило во наши раце и рачно да ви го исчистиме за да и пак блеска како ново! Ве очекуваме повторно!


Thank you for choosing us! Feel free to use the self-service wash on any day of the week and at any time. You can leave your vehicle in our hands and we will clean it for you by hand so that it shines like new again! We look forward to seeing you again!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avtoperalna Ajta / Car Wash Ajta?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.