Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

МАРЕЛИ ДИЗАЈН – СРЦЕТО НА ВАШИОТ ДОМ!
Марели дизајн нуди уникатен мебел по мерка, со врвен квалитет кој е дизајниран специјално според вашиот простор и вашата желба.
Само кај нас, реализација на вашата замисла и идеја преку избор на нелимитиран број на бои, стилови, материјали.
Марели дизајн се стреми континуирано да ги исполни желбите и барањата на клиентите и поради тоа нудиме Бесплатен 3Д проект и бесплатна достава и монтажа низ цела Македонија.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mareli Dizajn?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.