Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback Deal* Сега 2% наместо 1% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 00:00 - 00:00
 • Контакт
  +38971324100
 • ID на Трговски Партнер
  36303234

Услови

Членовите на Cashback World ке ги остварат своите предности и поволности само на нафтените деривати,не и на дополнителниот асортиман кои го содржи бензинската пумпа.

Опис

 Бензинската пумпа ДМД ОИЛ ви нуди висококвалитетни горива , бензин 95 и 98 октани и евродизел.Ние сме подготвени нон стоп 24 часа да ги задоволиме Вашите потреби со висококвалитетна услуга,повелете и уверете се.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DMD oil ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.