Cashback & Shopping Points

 • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Услови

Почитувани Членови,
Со секој одобрен кредит потребно е Вие да го пријавите Вашиот ID број / број на картичка на следните канали:
- да пратите известување на e-mail: sandra.dimovska@digitalfinance.mk или
- да се јавите на телефон: 02 323 6666
со цел да ги добиете Вашите членски предности - со секој одобрен кредит добивате 1% Cashback & 1 Shopping Point.

Опис • АПЛИЦИРАЈ ЗА ФОРЦА КРЕДИТ И ДОБИЈ 1% CASHBACK И 1 ШОПИНГ ПОЕН.
 • ПОСЕТИ НЕ НА WWW.FORZA.MK ИЛИ ВО НАШИТЕ ЕКСПОЗИТУРИ 
 • ИСПЛАТА ВЕДНАШ И ВО ГОТОВО ВО НАШИТЕ ЕКСПОЗИТУРИ

Forza е брз кредит, за брзи решенија! Наменет е за сите оние кои имаат редовни месечни примања по основ на плата / пензија.

Зошто Форца е поинаков кредит? Форца не е банкарски кредит и не ви се потребни десетици документи, долги чекања на шалтер, жиранти или залог.
Во ситуации кога парите се најмногу потребни, Форца е Вашиот најдобар сојузник!
Forza Ви овозможува брзо и едноставно онлајн аплицирање, брзо одобрување и трансфер на парите на Вашата сметка. Вашиот финансиски проблем може да биде решен уште денес! Брзо, лесно и безбедно, корисниците можат да добијат кредит до 30.000 денари со рок на отплата до 30 дена или кредит на рати од 10.000 денари до 100.000 денари со рок на враќање до 12 месеци, како и наменски кредит до 24 рати од партнерите на Forza. Доволно е само да ги одберете условите за кредит, со минимална документација и без скриени трошоци. 
Предности кои Ви ги овозможува Форца кредитот се следните:
 • аплицирање онлајн или телефонски
 • аплицирање само со лична карта / пасош
 • повратна телефонска информација веднаш после поднесувањето на апликацијата
 • исплата на кредитот на Вашата трансакциска сметка или во готово во најкраток период

Forza е бренд на финансиското друштво Digital Finance International како дел од Finstar Групацијата која нуди широк спектар на производи за кредитирање и услуги на пазарите ширум светот, а посебно се фокусира на пазарите во земјите во развој, со цел да излезе во пресрет на финансиски потреби на клиентите од тие делови на светот.
Основна цел е да се овозможи поедноставен пристап до финансии преку побрза и потранспарентна форма на кредитирање на клиентите ширум светот кои своите финансиски потреби не можат да ги обезбедат преку тековната понуда на банкарски производи.
Нашите производи и услуги се дизајнирани да им овозможат на луѓето да ги задоволат своите финансиски потреби преку регулирана и стандардизирана платформа за кредитирање која се интегрира во нивните секојдневни активности.
Заштитно лице на Forza брендот е нашиот најдобар ракометар Кирил Лазаров.
Повеќе информации за можностите што ги нуди финансиското друштво Digital Finance International и брендот Forza кредит можете да погледнете на официјалната веб страна  https://forza.mk/ или да се јавите на телефонскиот број 02/ 323 6666 секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:00 до 20:00 часот и Сабота од 09:00 до 17:00 часот и Недела од 10:00 до 15:00 часот. По комплетирањето на апликацијата и нејзина обработка, ќе добиете одговор во најкус можен период.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FORZA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.