START Demir Kapija

Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
 • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
 • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 02.2.2023 до 31.12.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

Старт Демир Капија е овластен дилер кој се занимава со продажба и сервисирање на возила од програмата Volkswagen групацијата.


Исто така кај нас може да го добиете Вашето возило на одложено плаќање - лизинг.
24/7 Ви нудиме високо-квалитетена сервисна подршка за Вашите возила.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од START Demir Kapija?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.