Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

 ПАНК МОБИЛ е професионализирана продавница и сервис за мобилни телефони. Основана е во 2012 година од страна на млади ентузијасти. Идејата за започнување на сопствен бизнис не понесе од потребата за конкурентност на нашиот пазар за една од најбрзорастечките светски индустрии - индустријата на мобилните телефони. Нашата дејност опфаќа: продажба на нови и користени мобилни телефони, професионален сервис за поправка на мобилните телефони и продажба на галантерија за мобилните телефони. Во нашата продавница можете да купувате, продавате и менувате нови и користени мобилни телефони. 


Нашиот сервис кој располага со стручен квалификуван кадар, ви нуди хардверски и софтверски решенија за проблемите со вашите мобилни телефони кои ви го попречуваат нормалното секојдневно функционирање. Нашата понуда за галантерија е секогаш актуелна, сите продукти се со проверен квалитет и секогаш го нудиме само најдоброто. Во ПАНК МОБИЛ можете да ги најдете производите на Zore, Konfulon, Teracell, Rez и многу други. Наш приоритет е да продолжиме со понуда на голем број практични производи кои овозможуваат пријатни искуства при користење на истите.

    
Политиката за квалитет на ПАНК МОБИЛ е понатамошно зголемување на довербата што нашите потрошувачи ја имаат во квалитетот на нашите производи и услуги и реализација на постојаноста и ефективноста. Поради брзото темпо на пазарот, од нас се бара голема будност и висок степен на флексибилност, но нашиот тим е секогаш тука за вас, потрошувачите и соработниците.
Со почит ,
ПАНК МОБИЛ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PANK MOBIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.