Cashback & Shopping Points

  • 0,75% Cashback + 8% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Tinex Home - Секој дом заслужува префинети детали. Оставете свој печат во секој агол на вашиот дом!

Tinex Home е продавница за опремување на домот со софистицирани парчиња стилски, функционален мебел, декор, аксесоари, украси, светилки, прекривки од најквалитетни материјали, дизајнирани да внесат префинетост во секој агол од вашиот дом.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.