Cashback & Shopping Points

  • 0,75% Cashback + 6% На вашата набавка

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Тинекс e водечки малопродажен ланец на супермаркети во нашата земја, кој повеќе од 25 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи и услуги со врвен квалитет и одлични цени.

На полиците секојдневно може да се најде широк асортиман на повеќе од 20.000 производи од различни категории, меѓу кои се вбројуваат производите од сопствениот бренд EXTRA достапни единствено во Tinex маркетите.

Со цел на купувачите на едно место да им се понуди комплетна услуга и целосно да бидат задоволени нивните потреби, во склоп на повеќето супермаркети се наоѓаат и многу други трговски објекти како дрогериите Cosmo, Tinex TO GO, Tinex Home и Tinex Delicatessen.

Денес, семејството на Тинекс вклучува над 40 супермаркети во 11 градови низ Македонија, интернет продавница, 6 Cosmo дрогерии, 5 TO Go ресторани, 2 Daily ресторани, 2 HOME продавници на мебел и декор, 1 игротека Big Bang, сопствен логистичко - дистрибутивен центар, погони за производство на готвени јадења, два трговски центри и др.

Останатиот, и најзначаен дел од семејството на Тинекс го сочинуваат над 1.300 вработени, над 100.000 потрошувачи и 2.000 соработници, без кои секоја цел би била залудна и неостварлива.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.