Avto Shkola Rizinov

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Автошкола "Ризинов" е современа и модерно опремена автошкола со успешно работење во областа на оспособување на кандидати за возачи за сите категории на моторни возила. 
Од 2007 година е сместена во строгиот центар на Неготино, располага со простории за прием на кандидати за возачи и училница за спроведување на теоретска настава. Современо опремени со аудио и видео технологија за презентација во електронска форма, наставни средства, помагала и информатичка опрема, стручна литература итн. 
Инструкторите се со долгогодишно работно искуство за сите категории на моторни возила. Полигон и комисија на едно место.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avto Shkola Rizinov?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.