Cashback & Shopping Points

  • 10% Cashback Deal* Сега 10% наместо 3% Cashback Валиден од 18.3.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје Ви нуди осигурување на: возила (АО полиса, зелен картон, каско), имот (домаќинско, имот, залиха), лица (патничко, незгода, здравствено), одговорност (општа, професионална)
МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје гo застапува Друштвото за осигурување САВА осигурување АД Скопје, со сите осигурителни продукти.

МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е основано како резултат на повеќегодишното искуство во областа на осигурувањето, согледувањето на македонскиот пазар и потребите на клиентите.
Наша цел е клиентите секогаш да се добро информирани за осигурителните производи, како и за правата и обврските кои произлегуваат од осигурителните полиси.
Наша основа и наша мисија е на клиентите секогаш да им обезбедиме најдобра услуга, со најдобрата вредност.
Наша визија е МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје да биде лесно препознатливо и лесно избрано.
Без разлика дали е потребно осигурување на домаќинства, бизниси, автомобили, здравствено осигурување или животно осигурување, секогаш ќе препорачаме осигурување кое одговара на потребите на клиентот и секогаш ќе бидеме тука за сите дополнителни информации и совети.
Ние го почитуваме секое лице, секој клиент, и го третираме на начин на кој и ние сакаме да бидеме третирани, ги разбираме и ги слушаме клиентите. Ние сме посветени на чесност и високи етички стандарди.
Преку процес на континуирано подобрување, ќе ги надминеме очекувањата на клиентите со максимизирање на вредноста при секоја можност.
Ќе ви биде задоволство да сте клиент и да соработувате со МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Moe Osiguruvanje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.