Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

HEALTY  BITES се наоѓа во центарот на Кочани , и мисија и е да им овозможи на луѓето да се хранат здраво со цел поздрав живот. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Healthy Bites?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.