Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 16:00
  Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
  tel: +389 2 2627 457
  mob: +389 71 240 108
  +389 71 245 490
 • ID на Трговски Партнер
  36303193

Опис

Понудата на компанијата ПРОЛЕТЕР АС Љупчо се состои од: 
 - Моторни и трансмисиони масла
 - Филтри за масло, гориво, воздух, кабина и автоматски менувачи
 - Автомобилски сијалици, Xennon и LED светла
 - Гурни, дискови и плочки за кочници
 - Сетови ребрасти и пк ремени и поединечни затегачи за истите
 - Водни пумпи
 - Делови за подвозје (јабучици, спони, вилучки, рамена, чаури итн.)
 - Греачи за дизел возила
 - Бобини, свеќици и кабли за палење
 - Сензори за брегаста, радилица, маф сензори итн.
 - Црева за интеркулер, турбини, манжетни и гумени производи
 - Авто електрика, алтернатори, анласери и поединечни делови за истите
 - Адитиви, брисачи и авто козметика
 - Тракторски делови

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROLETER AS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.