Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

За услугите кои подлежат на товар на фондот не важат предностите за CashbackWorld членовите.

Опис

ПЗУ „Д-р Ајдинска“ е приватна специјалистичка ординација по орална хирургија.
 

Основана е во 2010 година, а во неа работи стручен тим од доктор специјалист по орална хирургија д-р Зорица Ајдинска и медицинкска сестра Мирјана Миниќ.
Долгогодишното искуство на нашиот тим и посветеноста Ви гарантираат висококвалитетни услуги од област на:
Орална хирургија
Сите стоматолошки услуги
Апликација на ботокс
Апликација на дермални филери
Ординацијата има договор со ФЗО за орално хируршки услуги
Посетете го нашиот ФБ профил ПЗУ „Д-Р Ајдинска“
КОИ СМЕ НИЕ?
Д-р Зорица Ајдинска стоматолошки факултет има завршено во Скопје 1999 год, по што работи како стоматолог во тогашната Воена болница се до 2004 год. кога започнува со специјализација по орална хирургија на стоматолошкиот факултет во Скопје, оддел за орална хирургија. Во ноември 2007 год. успешно го полага специјалистичкиот испит и се здобива со звање специјалист по орална хирургија. Како орален хирург работи во Воената болница во Скопје за да по нејзината трансформација основа приватна здравствена установа ПЗУ „Д-р Ајдинска“ каде ја остварува својата дејност се до денес. Активно ги следи сите новитети од областа на оралната хирургија и покажува интерес за естетика на лицевата регија. Меѓувреме успешно завршува интернационална академија за естетски третман и се здобива со меѓународен сертификат за работа со ботокс и дермални филери.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU D-r Ajdinska?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.