Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Проектирање
  • 1% Cashback + 8% Градежни работи
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ДГУТ КОНИНГ ГРАДБА ДООЕЛ - Струмица е компанија која од 2008 година се занимава со градежништво и успешно ги изведува сите градежни работи веќе повеќе од 11 години.
Ги поседуваме сите лиценци поврзани со нашата дејност и располагаме со високо стручен и професионален кадар од областа на проектирањето, ревизијата, надзорот и изведбата на градежни објекти.
Исто така располагаме и со најсовремена градежна опрема и машини, и сето тоа гарантира квалитетно, навремено и професионално извршување на сите работи.
Ве очекуваме....
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KONING GRADBA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.