Cashback & Shopping Points

  • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Развој и имплементација на софтверски решенија од областа на “Хорека”.
Компанијата "Б&Г СОФT" ДОО – Скопје е формирана пред 17 години. Креира модерни софтверски решенија за сите типови на угостителски објекти (хотели со категорија од 2* до 5 *, хостели, апартмани, ресторани, барови, дискотеки, кафулиња..).
Благодарение на фактот дека нашето долгогодишното искуство во Хорека окружувањето е искористено во развој и имплементација на софтверските решенија, осмислени и изработени во нашата компанија, посветени сме кон врвен квалитет, инвентивност и постојаност, сигурност како и следење на пазарот за понатамошни проширувања на нашите софтвери. Со ова нашите клиенти добиваат сигурен производ (софтвер) кој ќе им служи во секојдневното работење, следење и менаџирање со сите ресурси.
Како би ги задоволиле потребите на нашите постојани и идни клиенти во областа на понудените работи и услуги, ние ја користеме најнова развојна технологија преку која се овозможува нашите софтверските решенија да се користи на новите модерни хардверски уреди и опрема. “Multi Touch” технологија, употреба на паметни телефони и таблети.
Нашиот тим е професионален, високо обучен и е на располагање на клиентите за подршка постојано 24/7 – 365.
Поставивме високи стандарди во развој на софтверски решенија, квалитет и професионалност во сите аспекти на работењето, бизниси сигурен партнер и општествено одговорна компанија.
Вредностите на кои се темели нашиот успех се професионалност, исполнителност, учтивост, доверба, иновација и разбирање на потребите на нашите партнери и клиенти.
Побарајте презентација на нашите софтверски решенија без никакви обврски.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од B&G SOFT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.