Zhelezara Martin-Em

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Железара Мартин-ЕМ се наоѓа наспроти Вел- Сити, располага со секаков вид на материјали за работа, како и рачен помошен алат за градежни и молеро-фарбарски услуги.
Повелете ве очекуваме

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zhelezara Martin-Em?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.