Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

balneum, roca, sanitarii, балнеум, рока, санитарии

Опис

Балнеум.дооел од Скопје, со своето постоење од 1997 година на нашиот пазар секогаш со гордост Ви ги претставува брендовите од врвен европски квалитет, како што се: ROCA, GROHE, NOVELLINI, LAUFEN, BONOMINI, THERMOMAT,FAYANS, LINEABETA и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Balneum?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.