Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Услуги / Service по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Продажба / Hardware Retail по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FER KOMPJUTERI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.