Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Би сакале да ве информираме дека цигарите не подлежат на евидентирање и истите ќе бидат одбиени од вкупната сметка.
Ви благодариме на разбирањето


Опис

Колонијал Соња се наоѓа кај кружниот тек кај Авона и врши продажба на секакви производи за секојдневна потрошувачка.
Прехрамбени производи, кондиторски производи, зеленчук и овошје ,производи за хигиена, алкохолни и безалкохолни пијалаци .
Секогаш расположени да ве услижиме.
Повелете ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TP SONJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.