Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:30 - 18:00
  Сабота 08:30 - 16:00
 • Контакт
  tel: +389 75 446 512
 • ID на Трговски Партнер
  36303136
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис


- Машинско исправање на бандажи
- Аргонско заварување на алуминиумски предмети
- Продажба на нови и половни пневматици
- Продажба на нови и половни бандажи
- Вулканизер
- Автоперална

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Servis Borche?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.