Cashback & Shopping Points

  • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 2% Cashback Валиден од 05.1.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Во Biba’s Home ќе најдете голем избор на :
-постелнини
- украсни перници
- европски сетови ( боја и материјали по избор)
- јоргани
- кебиња
- тркачи за на маса
ПОВЕЛЕТЕ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIBAS HOME?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.