Sport Vision Kids

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата за рачно внесување на истиот!

Sport Vision e водечка компанија во малопродажниот пазар за спортска опрема, облека и обувки во Македонија безмалку една деценија. Развивањето успешни партнерства со водечките спортски брендови Nike, adidas, Under Armour, Asics, Reebok, New Balance и многу други ја поставија компанијата на лидерската позиција во регионот.

Основана во 1996 година во Бјелина (Босна и Херцеговина), компанијата постепено се прошири низ целиот регион и влезе на македонскиот пазар во 2012 година со отворање на најголемата продавница за спортска опрема во Македонија.

Она што го разликува портфолиото на Sport Vision од други продавници за спортска опрема се внимателно одбраните производи кои вклучуваат колекции за жени, мажи и деца, како и специјализирани линии за трчање, тренинг, фудбал и кошарка.

Sport Vision неуморно работи на својата цел – секогаш да им го понуди на своите потрошувачи најдоброто од водечките светски спортски брендови. Продавниците на Sport Vision постојано го менуваат својот изглед со цел доближување на брендовите до потрошувачите и до градење поблизок однос.

Sport Vision создаде бренд – име на култура и вредности со кои потрошувачите се идентификуваат што ја направи компанијата препознатлива и различна од останатите.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.