Cashback & Shopping Points

 • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток, Сабота 05:00 - 21:00
  05:00 - 21:00
  Петок 05:00 - 21:00
  Недела 05:00 - 20:00
  05:00 - 20:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  mob: +389 78 285 145
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36303120

Опис

Маркет ШАРКОВСКИ на аголот кај Буковски мост е маркет со традиција од 1992год.
Во него ке најдете секаков вид на прехрамбени производи, пијалоци, бели печива, широк избор на свежо овошје и зеленчук,средства за хигиена.
Нашата цел е максимално задоволни потрошувачи од квалитетот и услугата

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MARKET BT.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.