Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Знаевте ли дека ако еден душек го користите 10 години,всушност на него поминувате вкупно 3 години, релативно околу 10 дена во месецот ги поминуваме на душекот.Ролодим веќе 10 години опстојува на македонскиот пазар и пошироко. На своите потрошувачи им нуди квалитет и сигурност за своите производи.
Пред да го изберете Вашиот душек, треба да бидете внимателни при изборот, бидејќи здравиот сон и удобноста при спиењето ни зависат токму од него.
Квалитет кој треба да го има еден душек е пред се целосната подршка на Вашата положба при спиењето, да ве штити од алергии и прашина. Навлаката да биде од материјали кои се лесни за одржување.
Кај нас ќе ги најдете надобрите душеци,наддушеци и перници со висококвалитена мемори пена.
Повелете, Ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rolo-Dim?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.