Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

Опис

Добродојдовте во BIOCOSMOS продавниците за природна и органска храна. Повеќе од 15 години нашата компанија е посветена на производство и трговија со природна, органска, безглутенска и макробиотичка храна. Во нашите продажни места ќе најдете огромена палета на здрави производи кои ќе ги задоволат сечии вкусови и здравствени потреби. Поголем дел од нашиот асортиман може да се види на следниов линк www.biocosmos.mk

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.