Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка

Опис

Овој eVoucher може да се искористи како готовина за плаќање во продажните места на МАРКТ ОРГАНИК ДООЕЛ Скопје и АРОНИЈА ЗДРАВА ХРАНА ДОО Скопје.

Дојдете во Маркт на: секогаш најсвежи салати, веганска храна, безглутенска храна, свежо цедени сокови и смутиња , свежо овошје и зеленчук , протеински и интегрални сендвичи, слатки без адитиви и шеќери.  

Во “Markt Kitchen” можете да ги искусите и најздравите ручек оброци: Wok оброци; најздравите Burrita во градот; интегрална паста; авокадо тостови и мн други вкусни и здрави оброци. 

Покрај секогаш свежо подготвената храна со висока ниутритивна вредност и понуда на оброци за секој стил на исхрана, нашите lifestyle локали се создадени за да ги задоволат желбите и секојдневните потреби на сите оние кои сакаат производи без адитиви и вештачки бои, најголем избор на органски производи, средства за чистење на домаќинството кои се на комплетно природна основа, притоа незагадувајќи ја природата при нивното користење; персонална козметика, органска или на комплетно природна основа; или производи со висока протеинска вредност. 

Маркт како социјално одговорна компанија континуирано вложува во, и стимулира одговорно однесување. Дел од овие напори вклучуваат едуцирање за здрав начин на живеење, донирање на храна, користење единствено на хартиени ќеси, се користи единствено рециклирана хартија во сите форми и за сите употреби, и повеќето од амбалажата е од биоразградлива пластика. Ние ги продолжуваме нашите напори, кон поздраво и поодговорно општество, приклучете ни се и вие.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.