Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 30 - Нега и одржување на двор и градина по 6500 MKD Купување
  • 1% + 1 Ѓубриво по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Земјоделко се наоѓа во новата катна гаража по кејот на реката. Во Земјоделко можете да се снабдете со голем избор на :

- пестициди
- фунгициди
- хербициди
- семе и семенски материјали
- ѓубрива
-заштитни најлони, мрежи и вреќи
- алат за работа, пумпи за прскање, црева и сл.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZEMJODELKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.