Cashback & Shopping Points

  • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Земјоделко се наоѓа во новата катна гаража по кејот на реката. Во Земјоделко можете да се снабдете со голем избор на :

- пестициди
- фунгициди
- хербициди
- семе и семенски материјали
- ѓубрива
-заштитни најлони, мрежи и вреќи
- алат за работа, пумпи за прскање, црева и сл.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZEMJODELKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.