Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:30 - 17:00
 • Контакт
  Слаѓан Стоиљковиќ
  mob: +38970320195
  Милош Стоиљковиќ
  mob: +38970392159
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36303110

Опис

Фирмата Добра Работа со долгогодишно искуство се занимава со производство на :
ПВЦ - ПРОЗОРИ, ПВЦ- РОЛЕТНИ, АЛУМИНСКИ ПРОЗОРИ, АЛУМИНСКИ РОЛЕТНИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ, , ГРАДЕЖНИ ВРАТИ НА ДЕЛИНСКО, ОГРАДИ и секаков вид на ТЕРМОПАН СТАКЛО и СТАКЛЕНИ ФАСАДИ.
Работиме низ цела Македонија. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dobra rabota?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.