Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback Deal* Сега 2% наместо 1% Cashback Валиден од 16.2.2024 до 29.2.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Nashata benziska pumpa postoi od 1993 g.Vrshime prodazba na site nafteni derivati i toa:Eurodizel,Eurosuper 95,Eurosuper 98,Ekstralesno i TNG.Isto taka nudime moznost za prodazba i dostava na ekstra lesno(nafta za greenje)do Vashite domovi.Vo sklop na benziskata imame i mini market vo koj ke se snabdite so razni bezalkoholni pijaloci,konditorski proizvodi i motorni masla.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PETROL Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.