Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Крис Компани Ка Ви стои на располагање секогаш и во секое време, со богатиот асортиман на прехрамбените производи, кондиторски производи, алкохолни и безалкохолни пијалоци, средства за лична хигиена и хигиена на Вашето домаќинство, првокласната услуга од персоналот, проследена со попустите во соработка со нашата компанија Ви гарантира задоволство и насмевка при секоја посета на нашата трговска локација.  

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KRIS KOMPANI-KA ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.