Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Фирмата Доорс Импекс е основана во 2010г. во Скопје.
 

Како застапник на водечките европски фирми Doorhan, Novoferm, Motorline Professional, Marantec, Locher извршува продажба, монтажа и сервис на гаражни, противпожарни и специјални врати; автоматика за гаражни, крилни и клизни врати; 
Нашата главна стратегија е да понудиме производ со врвен квалитет и достапни цени, како и професионална и докажана грижа за користниците. За таа цел имаме остварено безброј контакти со нашите клиенти, одблиску да се запознаеме со нивните потреби и барања.
Производите кој ги нуди ДООРС ИМПЕКС,се со висок квалитет и гаранција во тоа што го купувате.
Предности на нашите сегментни гаражни врати:
1. Изработени по европските стандарди "CE" и EN 13241-1, А1+.
2. Сертификат за отпорност на ветер класа 4 (до 120 км/ч)
3. Странични федери - заштедуваaт простор во висина до 15 см!
4. Мазен цел панел или на ситни ребра, со заштита од фаќање прсти
5. 9 бои на иста цена за врати по големи од 10 кв/м
6. Завршна шина со гумица во горниот дел на вратата, за најдобро дихтирање.
7. Исклучително тивки.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Doors Impeks?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.