Butler's Coffee Bar

Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток 08:00 - 00:00
  Петок - Сабота 08:00 - 01:00
  Недела 10:00 - 00:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36303098

Опис

BUTLER'S COFFEE BAR е место во кое ќе можете да ја почувствувате убавината на струмичката Стара Чаршија. Место каде може да го испиете вашето утринско кафе , или пак после работно пиво .

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butler's Coffee Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.