AGROKONSALTING KOCEV

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Друштвото за консултантски услуги и посредување Агроконсалтинг КОЦЕВ ДООЕЛ има свои деловни простории во Скопје, со локација во строгиот центар на општина Аеродром, Скопје, или поточно на ул. Фрањо Клуз бр.7, населба Аеродром, Скопје.
Друштвото за консултантски услуги и посредување Агроконсалтинг КОЦЕВ ДООЕЛ ги дава следните услуги:
    Подготовка на бизнис план за реализација на инвестиции од областа на земјоделското производство и преработка на земјоделски производи;
    Посредување при подготовка на потребната документација за обезбедување на најповолни финансиски средства од некоја од финансиските институции во државата (банки и штедилници кои пласираат средства во земјоделството);
    Советодавни услуги (подготовка на бизнис план, прибирање на потребната документација) заради обезбедување на средства од владините Програми за поддршка на земјоделството - Програмата за рурален развој, Програмата за млад земјоделец, Програмата за субвенционирање, Програмата за конкурентност (во делот за воведување на меѓународни стандарди) и владината Програма за вработување - Програма за самовработување (отворање на сопствен биснис).
    Советодавни услуги и поддршка во процесот на имплементација на меѓународни стандарди пр. ГЛОБАЛГАП, ХАССАП и сл.;
    Советодавни услуги како за индивидуални земјоделски производители така и за правни лица, при обезбедување на средства од претпристапните ЕУ фондови наменети за поддршка на земјоделството во Република Македонија (ИПАРД II 2014 – 2020).

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AGROKONSALTING KOCEV?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.