Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Компанијата Wood Mark е една од најстарите на нашиот пазар во изработка на мебел по мерка.
Поседува комплетно сопствено независно производство составено од повеќе сектори:
Проектантски сектор – задолжен за проектирање на мебел;
Машински погон – задолжен за сите машински процеси, кроење, кантирање, бушење, ЦНЦ обработки, пакување;
Работилница - задолжен за склопување и монтажа на мебел по мерка;
Фарбара – Задолжена за фарбање на сите плочести материјали;

Администрација и продажба – Сектор задолжен за сите преостанати непроизводствени процеси.
Модерната производствена технологија и нашиот стручен тим се секогаш подготвени за заедно да го создадеме вашиот дом.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од WOODMARK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.