Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Pres Print se zanimava so pecatenje na sekakov vid na reklamen materijal na hartija, pecatenje na penkala, zapalki, digitalno pecatenje na hartija i digitalno pecatenje na PVC folija, cerada, kanvas i drugo. Pecatime vizit karti, flaeri, brosuri, katalozi, knigi i drugo. Isto taka se zanimavame so pecatenje na sito i toa na sekakov vid reklamen materijal (penkala, zapalki, maici, pepelnici i sl.).Pecatenje na golemi formati na PVC folija, cerada, kanvas i drugo. Pecatime so vasa i nasa podgotovka. Za clenovite na Cashback world imame i specijalni promocii.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PRESSPRINT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.