Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 15.4.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Cashback програмата не важи за лековите кои се издаваат на позитивната листа.

Опис


Аптеката располага со сите потребни лекови кои можат да се набават со лекарски рецепт, лекови што се купуваат без рецепт, чаеви, палета производи наменети за деца како и производи од областа на здравата исхрана. 

Вработените во аптеката имаат тесна соработка со целиот персонал на ПЗУ Прим. Д-р Самарџиски со цел навремено информирање за сите новини во областа на фармацијата, како и информирање во врска со дозирањето на лековите, следење на несаканите дејства, контраиндикации и индикации, а сето тоа носи бројни придобивки во давањето на здравствените услуги.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDIFARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.