Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани потрошувачи,
Членските Предности не важат за купување на производи кои се со акциски цени.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

Малку е ако кажеме ова е нашата успешна приказна. Како го создадовме брендот Maximo Lighting во 2015 год? Од каде идеја, визија, храброст за да се успее!
Ке ви прераскажам со кратки зборови како позади секоја буква на нашиот бренд Maximo стојат успешни луѓе кои го имаат дадено својот максимум за овој бренд, затоа и дојде името MAXIMO.....кај нас е се до максимум!
Буквата М и припаѓа на неуморната Г-ѓа Маја полна со харизма, идеја и нови дизајни.
Буквата А му припаѓа на Чичко Драган, секогаш спремен и мајстор за се.
Буквата X ја поседува Мр. Владимир-Фило, авантурист и човек за невозможни мисии.
Буквата I му припаѓа на Мр. Љубиша, еден од главните столбови, никогаш неуморен.
Буквата М им припаѓа на сите вработени кои секогаш го даваат својот максимум.
Буквата О останува за креаторот на овој текст и успешниот проект MAXIMO.
Приказната започнува ....

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Maximo Lighting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.