Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

НАШИОТ СТИЛ Е СВЕЖ КАКО УТРЕШНИНАТА, НО НИЕ ДАТИРАМЕ ОД 1853-та. Тоа е годината кога Levi Strauss & Co. започнува со работа. Подоцна, Леви Штраус започнува партнерство со Џејкоб Дејвис и ги измислува сините фармерки. И од тогаш ние постојано иновираме.

Levi Strauss & Co. е една од најголемите компании за облека во светот и глобален лидер во производството на фармерки. Брендот Levi’s® е само дел од нашата приказна. Ние сме дом и на Dockers® и Denizen®. Имаме околу 500 продавници, а нашите производи се достапни во 110 земји низ целиот свет.

Нашите вредности се емпатија, оригиналност, интегритет и храброст.

НИЕ СМЕ ГОРДИ НА НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ – И НАЧИНОТ НА КОЈ ГИ ПРАВИМЕ.

Поради тоа внесовме научен животен циклус во создавањето на Levi’s® 501® фармерките. Сакавме да го откриеме влијанието врз животната средина на секој пар Levi’s® 501® фармерки.

Што научивме? Некои од најголемите влијанија се случуваат на две места кои ние не ги контролираме – на полињата со памук и во вашите раце откако ќе ја напуштат продавницата. Ние работиме на промовирање на издржливо одгледување на подобар памук и споделување совети за промена на навиките за перење: едноставно перете помалку, перете во ладна вода и донирајте ја облеката која не ја носите за да може повторно да се искористи.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.