Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Основана во 1981 година, Fashion Box S.p.A во моментов е една од водечките меѓународни компании во тексас секторот. Италијанската групација која е со седиште во Асоло (Тревизо) создава, промовира и дистрибуира облека, додатоци и обувки за мажи, жени и деца.

 

Препознатлива е под брендовите REPLAY, REPLAY & SONS и WE ARE REPLAY.

 

Мисијата на компанијата отсекогаш била да биде најдобра во својот иновативен стил, карактеристичен италијански дизајн и супериорен квалитет на своите производи; вештината и експертизата стекнати во производството на тексас, е нешто што е карактеристчно за Групацијата.

 

Групацијата работи на сите европски пазари, Блискиот Исток, Азија, Америка и Африка со производи кои се продаваат во повеќе од 50 земји.

REPLAY го зема своето име од концептот на "повторно создавање", "ре-креирање" и "ре-елаборирање", кој апелираше до нејзиниот основач Клаудио Бузиол кога го виде зборот да излезе на неговиот телевизиски екран за време на фудбалски натпревар.

 

Овој иконски бренд се разви и развива по оваа тема од своето деби, земајќи го најдоброто од минатото и давајќи му современи пресврти.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.