Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бизифај е компанија која е основана во областа на истражување и развој на природните и техничко технолошките науки . Оваа млада компанија има специфичен развојно технолошки и бизнис пристап . Компанијата во основа на својата мисија која е преточена во проектна и деловна стратегија има за цел да иницира нови идеи , пред се во областа на применливата наука и технологија, со еколошки и хуманистички предзнак , како и да обедини и вмрежува што повеќе профили од различни области , на тој начин надминувајќи ги рамките на традиционалните стереотипи за форматото на една компанија. Тоа ја прави крајно флексибилна, мобилна и отворена.
Првата иновативна идеја на Бизифај , беше забележана од Фондот за иновации и технолошки развој , во рамките на О2 Предизвикот и ја доби поддршката од истиот со сума од 30.000 еу. Резултатот е импресивен производ во областа на решавање на проблемот со ареозагадувањето. Се работи за револуционерен производ кој може да стави крај на проблемите со загадувањето во делот на прашината. Тоа е течен препарат , нано био полимер од обновливи извори кој ги апсорбира ПМ 2.5 ПМ 10 , однсно има директно влијание на намалување на ареозагадувањето.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIZIFAJ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.