Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Dionik dooel e kompanija koja se zanimava so sekakov vid na transport sto se vozi vo ladilnik ili vi furgon.Vozime niz cela evropa i raspolagame so dozvoli i profesionalni vozaci

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DIONIK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.