Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • 1% Cashback + 8% Гориво
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Kompanijata BOEL-M se naoga vo naselba Cento vo samiot krug na AVTOCENTAR.Pokraj servisiranje na hidraulika se zanimava i so prevoz na nafta za domakinstvo EKSTRA LESNO SO SOPSTVENI CISTRNI.Besplaten prevoz na podracje na grad Skopje

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BOEL-M?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.