Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 17:00
  Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302972

Опис

Бутик Кортез се наоѓа во срцето на битолската чаршија и Ви нуди одличен и голем избор на женска и машка облека со висок квалитет. Овде ќе најдете се што Ви е потребно за да бидете во тренд! Ве очекуваме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KATAROS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.