Vektor Kapital Investments

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Vector Capital Investments e компанија за инвестиции и консталтинг. Ги спојува добрите идеи со капиталот , односно е matching фактор . Наша политика е да се најде одржлив баланс кој води кон успешна имплементација и фер добивка за секоја страна. Ние правиме smart money from ordinary money, односно ги активираме Вашите пари во активна финансиска моќ.
Vector Capital Investments нуди поддршка при промоција и продажба на производи и услуги. Оваа компанија воедно му помага на другите компании или претприемачи да го финансираат или продадат својот производ. Start up centers и вложување во фондови , се дел од активностите на оваа компанија.
Како една од matching алатки е Invest app. Тоа е крајно едноставна алатка која нуди широки можности на assets или ресурси кои имаат потреба едни од други, но не се изложени на соодветен начин. Како пример би зеле , инвеститор на кој му треба производна хала и оддредени машини, а таква фирма е во пасива заради губење на пазар или бара преорентација на дел од ресурсите.Ние сме тука да ги споиме Вашите потреби!
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vektor Kapital Investments?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.