Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Во 1991 година започнавме со проектирање на сообраќајни решенија, и со тек на годините станавме лидер во тој бизнис. 10 години подоцна започнавме да создаваме производи кои би биле слични со сообраќајни решенија и кои би ги олесниле условите на луѓето со наоѓање на паркинг места. Така дојдовме со создавањето на ESPARK производот кој претставува производ од отворен и затворен тип, односно затворени и отворени паркинг систем решенија. Под тоа се подразбира зонски паркинг системи и затворени паркиралишта. Од 2003та па се до 2018 имаме изведено повеќе од 100 паркинг решенија во 3 држави на Балканот. Нашата визија стана реалност.
In 1991 we started with traffic control systems, and years later we became the leader in that business. As we never stop innovating we wanted to create a product that has a similar connection with our past experiences and that will also make people's lives easier. At the beginning of 20's, Macedonia started to implement parking solutions. Everyone wants to find his guaranteed parking place when he returns home. This motivated us to create a high quality parking management solution, and now it became a reality.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ELEKTRO SOFT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.