Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија постои веќе десет години,се занимава со производтсво и монтажа на алуминиумски и пвц столарија,врати,прозори,алуминиумски огради, дворски алуминиумски и метални огради.
Монтажа на сегментни и роловрати,комарници,виницијани,алуминиумски и пвц ролетни.
Вршиме сервис на алуминиумски и пвц прозорци,сегментни и роло врати.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од METAL MONTING?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.